Tuesday, September 15, 2009

TiAdA iDeA...

5 ulasan
Salam sahab blog...

Hujung2 Ramadhan ni idea semakin kering. Untuk itu sekadar upload gambar bersama student semalam. Sekurangnya sebagai kenangan. Tak sangka baju cikgunya pula yang lebih menyerlah!!! Wakaka.

Pada student2 OK yang tertengok blog ni... nak save gambo ni silalah...

Kelas H3P8.
Mereka yang bakal menerajui negara...

Student lelaki ada 5 ketul je.

Kemana perginya lelaki2 berkualiti. Ahaksss.

Sekian. Terima kasih.

5 ulasan:

jalilah_jy says:
6:53 AM

wahhhh abi ni namanye teruna idaman si dara ni.... hehehee jeles ummi nanti ...kalu sekolah tu kecik2 lagi ni dah besau2 dah ..ahakssss jaga2 jgn ada yg terpikat kat cik gu dah laa..akak masa sekolah sorg ustazah tu suka sgt ke kak. sbb akak ni dlm sekolah hanya dua org je rambut pjg smpai ke punggung..ustaz ut bukan men suka dgn akak..hehehe best tau jadi kesygan cik gu..ada sorg lagi cik gu lelaki lukisan pun sayang akak,,, siap buat anak angkat lagi tau..dtg umah makan2...bestnya kenangan masa sekolah kan abi...

jalilah_jy says:
6:55 AM

oppss silap ustaz lahhh bukan ustazah yg suka ke kak..lajak taippp

ummu Masyitah says:
9:45 AM

salam..uwaaa ke mana kah perginya ejjaka -jejaka menghilang?adik ellakis aya pun tension jer duk form 6 mula2 dulu sebab dia kata student lelaki boleh kira dgn jari jer

aida h3p8 says:
12:36 PM

he3..^^

Anonymous says:
6:44 PM

kim salam student abi la...hahaha